Aktuellt

LCHF för ny och gammal

2016-04-22


LCHF för ny och gammal - med skvaller, är en e-bok som beskriver LCHF och filosofi i anslutning till det. Hur ska man tänka när man läser nyheter om nya forskningsrön? Boken innehåller också skvaller och bakom kulisserna-historier om mycket av vad som hänt och vad jag råkat ut för under mitt dryga decennium med LCHF. Länk till Bokus. Denna bok kan också finnas som e-bok på ditt bibliotek.

Sagt om boken: "Den laddades ner omedelbums efter köp igår och jag började läsa nästan genast. Som vanligt skriver du, Lars-Erik, underhållande, fast det handlar om mycket viktiga saker. Attans, man fick ju slita sig ifrån den vid 23-tiden, så man fick sin skönhetssömn. :-)"  //Eva-Lena Wallin

"Boken varvar egna erfarenheter, fakta och förklaringar med berättelser i anknytning till LCHF-historien. Nybörjaren får mängder av kunskap utan ansträngning, den som varit med ett tag känner igen både personer och händelser under de dryga tio år som boken spänner över.

Den som läser denna bok utsätter sig för allvarlig risk att se hittillsvarande föreställningar rubbade, kanske till och med raserade och ersatta med andra som leder till bättre hälsa." //Erik Edlund

Emoji smil


www.Bildelarexpert.se

Fantastiskt gensvar på debattart

2016-03-17

Söndagen den 13 mars fick jag in en debattartikel i Aftonbladets nätupplaga. Antalet delningar på Facebook blev helt fantastiskt. När detta skrivs är det uppe i 11 400 delningar. Artikeln finns här.

Artikel i Helsemagasinet

2016-01-25

Här finns en artikel jag skrivit för norska Helsemagasinet.


Kom i gång med LCHF på 14 dagar

2012-12-29

Nu har Kom i gång med LCHF på 14 dagar kommit ut i handeln. Nya boken på danska 2013-01-17

2012-12-06

Kom i gang med LCHF på 14 dage

LCHF, der står for Low carb, high fat, er en måde at spise på, der har gået sin sejrsgang i Sverige. Hvis du er et af de mennesker, som har hørt om LCHF og gerne vil vide mere om det uden at skulle læse op på alle mulige teorier, er dette den perfekte bog for dig. I stedet for komplicerede beskrivelser om triglycerider og insulin receptorer er denne bog fuld af lettilgængelige råd og opskrifter incl. indkøbslister til lækker morgenmad, frokost- og middagsretter. 

Edit 2013-01-07: En anmälan av boken på Madbanditten >Läs mer här>